Om Kenosis

Eventkollektiv for alle, der vil sætte fokus på liv, sjæl og tro!

HVAD BETYDER EVENT-KOLLEKTIV?

Kenosis blevet startet i 2019 af Ulrick Dam, sammen med Jesper Dahl Jakobsen. Organisationen blev startet fordi Ulrick og Jesper fik muligheden for at lavet et event sammen med bestselling forfatter Rob Bell. Grundlæggende er Kenosis non-profit, med det hovedsagelige formål at være den juridiske ramme rundt om events. Kenosis ønsker at lave events om liv, sjæl og tro. Det kan være samtaler, foredrag, koncerter, kunsteriske udfoldelser og så videre.

Når vi siger event-kollektiv betyder det, vi ønsker at være en ramme, som du kan sætte dit event ind i! Har du en genial idé eller en original tanke, så vi vil meget gerne partner med dig om at føre dette ud i livet. Kom til os med din idé. Det kan være vi vælger at takke nej, hvis eventet ligger uden for vores værdier eller målgrupper. I langt de fleste tilfælde er vi klar på at lege med.

Så hvad venter du på? Tag fat i os i dag. Så er vi i gang i morgen!

HVEM ER VI

ULRICK DAM

Ejer & Eventspecialist

Ulrick startede med at lave lydteknik i en lokal ungdomskirke i 2009. Passionen for at lave unikke event har siden da vokset støt. Ulrick har uddannet sig inden for ledelse og iværksætteri og har gennem de sidste år været en del af flere projekter og events.

Han har en enorm erfaring med planlægning og udførsel af alle typer event. Lige fra sportsevents til gudstjenester. Ulrick er særligt god til at se muligheder i de konkrete udfordringer og få disse muligheder realiseret.

Ulrick har tidligere arbejdet sammen med folk som Rob Bell, Peter Rollins, Søren Huss, Nordic Race og Crossfit Games


Ulrick kan kontaktes på:

+45 61 71 31 37

urd@kenosis.dk

ANDEN INFORMATION

Oplysninger om Kenosis Events

CVR: 40837329

Haslevvej 174

4100 Ringsted

Købsbetingelser

KAN LÆSES HER