KENOSIS

Eventkollektiv for alle, der vil sætte fokus på liv, sjæl og tro!

KØBSBETINGELSER

Vilkår og betingelser – Kenosis Events (URD Holding ApS)

4/10-2019

Indledning

Disse vilkår og betingelser gælder for alle tjenesteydelser, som Kenosis Events (Herefter nævnt KE) udbyder. Ved køb af både produkter og billetter, accepterer du automatisk de følgende betingelser og vilkår.

Hjemmeside

www.kenosis.dk er hosted af One.com og udbudt gennem Google Sites.

Hjemmesiden indeholder alle informationer angående events og ydelser udbudt af KE

Kun information er figurerer på hjemmesiden er gyldigt.


Pris på ydelser og billetter

KE forbeholder sig rettigheden til at ændre prisen på alle ydelser og produkter. Prisen der er

gældende, når ordren oprettes, fastholdes dog gennem hele købsprocessen.

KE forbeholder sig retten til at annullere en billet, såfremt:

a) Der er der tale om softwarerelaterede eller menneskelige fejl, hvor et produkt bliver prissat med en

tydeligt forkert pris

b) KE ikke ønsker at øve forretning med den pågældende kunde

I begge tilfælde vil køberen blive gjort opmærksom på, at ordren bliver annulleret og få beløbet refunderet i hhv. til afsnittet om refusionspolitik.


Ændringer af produkt

KE forbeholder sig retten til at fastsætte og ændre lagerbeholdningen i forhold til biletter, produkter og ydelser, samt at afvise ethvert salg. I tilfælde af KE Afviser dit køb, vil beløbet naturligvis altid blive refunderet.


Refusionspolitik

For billetter gælder: KE refunderer ikke bestilte billetter. Det er altid tilladt at videresælge billetter. Den nye køber skal du have en underskrevet kvittering fra sælger med, så vi kan verificere salget. I det tilfælde at KE aflyser et event, uanset årsag (undtaget force majeure), refunderes billetten pris. Dog vil eventuelle gebyrer, skatter etc. Ikke refunderes

For ydelser og services gælder: For hver ydelse laves en separat kontrakt, der tilsendes køber. Som udgangspunkt refunderes ydelser og services ikke og kan ikke annulleres eller afbestilles.

Produkter, bøger og lignende købt online kan refunderes op til en måned fra købsdato eller byttes i forhold til lagerbeholdning.

Der refunderes ikke fragt ved returnerede varer. Hverken fragten til kunden eller retur fragt til KE.

Varebeskadigelse

Alle produkter vil blive sendt på en måde, hvor produktet sikkerhed varetages. Hvis et produkt er beskadiget, når det modtages, refunderer eller bytter KE varen

Som køber kan du altid reklamere over et produkt i henhold til Købelovens bestemmelser

Force Majeure

I tilfælde af aflysning på grund af force majeure eller myndighedspåbud, som KE ikke

kan pålægges ansvar for, er der ikke mulighed for refundering eller erstatning af billetter eller andre udgifter i henhold til eventet.

Dine data

KE respekterer enhvers privatliv!

Alle personlige informationer du oplyser, er udelukkende brugt til at give dig den bedst mulige service. Medmindre du samtykker til andet, vil dine informationer kun blive brugt til at sende dig billet, produkt eller ydelse, samt informationer om dette. KE bruger denne information til bedre at forstå vores kunder og dermed tilbyde den bedst mulige service.

Medmindre vi har dit samtykke, videregiver vi ikke nogen af dine personlige informationer til en tredjepart. Vi vil ikke sælge, udleje eller bytte dine personlige informationer til andre med marketing for øje uden dit udtalte samtykke. Vi må indsamle statistik angående deltagere i vores events, brug af vores hjemmeside, online trafikmønstre, relateret sideinformation og generelle analyseformål. Denne information vil ikke inkludere nogen personlig identifikation.


Fotomateriale fra events

KE forbeholder sig retten til at indsamle fotomateriale. Både ved events og ydelse af services. Dette kan både være i form af billeder og videoer. På disse billeder vil deltagere, gæster, personale og alle andre, ved eventet tilstedeværende, kunne indgå.

Når du accepterer købsbetingelserne, giver du samtidigt samtykke til, at KE kan bruge og distribuere billede- og videomateriale fra vores events – dette typisk til markedsføringsmateriale.